RUITENWASSER

GARANDEERT GLASHELDER RESULTAAT

ZOEK JE EEN RUITENWASSER IN OOST- EN WEST-VLAANDEREN?

Professionele glazenwasser (m/v/x)

100% tevreden klant-garantie.

Uitschuifbare borstels

Osmosewater

Particulieren & bedrijven

PUUR OSMOSEWATER, PROPER EN STREEPVRIJ

Het Pro-cleanteam gebruikt enkel eigen gefabriceerd osmosewater voor de reiniging van je ramen en omlijstingen. Osmosewater is speciaal gezuiverd water zonder de schadelijke kalk, mineralen en ijzer.
Het zuivere osmosewater garandeert een streeploos eindresultaat. 
Het Pro-cleanteam gebruikt geen detergenten voor het wassen van je ramen.

Het Pro-cleanteam werkt steeds met vaste afspraken. Jij kiest voor een periodieke service of een eenmalige reiniging van je ramen.

 

Bij een periodieke reiniging weet je meteen wanneer het Pro-cleanteam de volgende keer langskomt. Efficiënt & betrouwbaaR

GEEN LADDERS, GEEN SCHADE AAN JE GEVEL

ZOEK JE EEN RUITENWASSER IN OOST- EN WEST-VLAANDEREN?

Een expert glazenwasser (m/v/x) reinigt op professionele wijze. Het zal je misschien verwonderen maar om je ramen te wassen gebruikt het Pro-cleanteam geen ladders, wel uitschuifbare telescopische borstels. Dit werkt sneller en efficiënter. Ook bij het wassen van je ramen binnen neemt het Pro-cleanteam alle voorzorgmaatregelen. Het voltallige team draagt schoencovers om je vloer niet te vervuilen. Kwetsbare vloeren worden extra afgedekt.

 

 Twijfel niet. Kies voor het Pro-cleanteam. Deze ruitenwassers (m/v/x) hanteren de 100%-tevredenheidsgarantie. Niet tevreden = wij komen terug.